En gang var det mye fint å finne rundtomkring på nettet. Mye stygt og rart også, men det var gøy å surre rundt. Men det var uoversiktlig. Vi prøvde å organisere det på forskjellige måter, samlet rss-feeder i en egen nyhetsapp, lenket litt hit og dit. Men det var uoversiktlig. Noen sa eller skrev at Facebook (og Google) ønsket å ta over eller gjerde inn internett. Og plutselig var det nesten sånn det var. For meg, ihvertfall. Oversiktlig.

Til nyttår slettet jeg FB-appen fra telefonen min. Jeg lastet ned Twitter omtrent en uke før Trump ble stengt ute (jeg vet ikke om det var god eller dårlig timing). Og her om dagen dukket denne opp i freden:

Jeg skumleste før jeg retweetet og har egentlig kjøpt tanken om en digital, rotete hage før jeg har lest meg helt opp på den.

Jeg heter Thomas, jeg er 41 år. Jeg bor i Oslo med Maja. Jeg er barneskolelærer, jeg har tre barn og er i pappapermisjon med Frida på snaue 9 måneder frem til sommeren.